За Нас

„В.И.П.Кетъринг Сървиз” е фирма за професионален кетъринг, оборудване и декорация. Компанията ни е с утвърден опит, но не спира да се развива и експериментира. Зад гърба си имаме много и успешно организирани мероприятия. Екипът от млади професионалисти осигурява комплексно обслужване на най-високо ниво, независимо дали поводът е коктейл, бизнес семинар, конференция, кафе-пауза, презентация, официален обяд или вечеря, рожден ден, сватба, детско парти, частно или фирмено събитие.

Луксозното меню, безупречната хигиена, дискретното обслужване и елегантния стил прави много добро впечатление всеки път, както на нашия екип, така и на нашите гости.

Брускети с маслинова паста и сушени домати

Стратегията и концепцията на фирмата се базират на Индивидуалния подход. За всеки един потенциален клиент се изготвя персонална оферта, съобразена с личните му вкусове и естетически предпочитания. Екип от професионални готвачи съставя индивидуално меню. Богатия асортимент на нашето Коктейлно, Бюфетно и Луксозно меню, задоволяват и най-претенциозния вкус.

Клиентът винаги разполага с възможност да предложи и своя идея за ястия, напитки или обстановка, която да бъде доразвита от нас, до крайното й реализиране. Нашите Eвент Мениджъри са изцяло на разположение на клиента от изготвянето на примерна оферта до цялостното осъществяване на събитието. Ние не правим компромис с качество и стил и държим всеки един детайл да е прецизно и елегантно подбран. Креативността и дизайнерския дух са незаменим помощник на кетъринг фирмата ни, защото стилът и визията на всяко парти са едни от най-важните елементи при организирането му.

С настоящото писмо искам да ви благодаря ... за перфектната организация, вкусната храна и любезното обслужване при изпълнение на кетъринг услугите, от които се е възползвала нашата фирма...

В подкрепа на клиентите си, “В.И.П.Кетъринг” залага на приятелското отношение, толерира идеите на клиента и се съобразява с реално съществуващия бюджет - винаги в полза на клиента. Осигуряваме подходящата локация и се грижим за комфорта на нашите клиенти във всеки аспект от работния процес. Ние сме гъвкави и мобилни и предоставяме услугите си в цялата страна. Готови сме да обслужим Вашето събитие във всяка точка на България, независимо от мащаба и вида му, като поемаме грижата за всеки детайл в подготовката и реализацията му.